23/2 Dhr. A.J. Knol
17/4 Dhr. H. Wilderdijk
Lid of Donateur worden van ons Koor? E-mail

Lid worden??

Als zingen je lust en je leven is, en je wilt wel eens iets meer of iets anders zingen, dan alleen met de gemeente mee  tijdens de kerkdienst…. Kom dan eens op woensdagavond met ons meezingen en een beetje sfeer proeven.We kunnen in ons koor nieuwe zangers gebruiken van alle stemsoorten.

Het is bij ons gezellig en in/ontspannend. De avond staat onder leiding van onze dirigent Harry Hamer.

Neem bijvoorbeeld eens contact op met één vacn de bestuursleden
(bijv. voorzitter Jan van der Weerd 038 3311549 of secretaris Femkelien Engelsman 038 3311409) en u wordt door één van hen ontvangen op de repetitieavond. We hebben een koormap voor u klaar liggen!

U kunt twee keer geheel vrijblijvend komen meezingen, en daarna beslissen of u lid wordt of niet.

We repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Lemkerzaal in de Broederkerk in Kampen.

Natuurlijk moet er ook bij ons contributie worden betaald, want ook ons koor kent zo de nodige kosten. De contributie is € 14,= per maand of € 42,= per kwartaal.

Het koor kent voor de dames geen koorkleding, wel een kledingvoorschrift. Voor de heren is er wel koorkleding en de eigen bijdrage voor nieuwe leden is €50,=

Donateur worden??

Indien u ons koor een warm hart toe draagt, maar geen lid kunt of wilt worden, is er de mogelijkheid om ons koor financieel te steunen. U kunt dan donateur worden.  Dat biedt u o.a. de volgende voordelen: U krijgt onze koorkrant een aantal keren per jaar met allerlei nieuws over ons koor. En een uitnodiging voor de concerten die we zelf organiseren.

Donateursbedrag vanaf € 7,50 per jaar.

Volgende >