20/12 Mw. M. Post
30/12 Mw. A. Selles
Home arrow CD opnames

De door het koor uitgebrachte CD "Zingen met je hart" werd in 1997 opgenomen. Op 12 mei 2001 werd in samenwerking met het Interkerkelijk Kerkkoor uit Dronten de tweede CD "Wat zal de wereld mooi zijn" opgenomen in de Bovenkerk te Kampen. Op 3 december 2005 werd de derde CD "Jezus, remember me" opgenomen in de Broederkerk te Kampen. Deze CD werd opgenomen naar aanleiding van onze koorreis naar Hongarije. Tevens werd toen een Benefietconcert gegeven. De opbrengst van het concert en de verkoop van de CD 's werd in zijn geheel geschonken aan onze zuster gemeente in Üllö Hongarije voor de aanschaf van nieuwe banken in de kerk.In ons jubileumjaar 2013, 75 jaar Hervormd Kerkkoor Kampen, hebben de een cd "Wij danken U" opgenomen, die 25 september 2013 werd gepresenteerd.