21/6 Mw. C. Alberts
16/9 Mw. J. Scheer
Home arrow Koortribune

Commissie koortribune:

De commissie koortribune bestaat uit twee bestuursleden van het Hervormd Kerkkoor en twee bestuurs- leden van de Christelijke Oratorium Vereniging Immanuel. Zij zijn door de besturen van beide verenigingen gemachtigd de koortribune aan derden te verhuren en te onderhouden. Zij worden hierin bijgestaan door leden van de beide koren, welke zorgdragen bij verhuur aan derden en voor de op en afbouw van de tribune.

Koortribune verhuur:

Om een dergelijk groot koor tijdens concerten en medewerking aan Erediensten in de Bovenkerk goed te presenteren, en om voor het publiek zichtbaar te zijn, is eigenlijk een opbouw in de hoogte een noodzaak.

Mede daarom werd in samenwerking met de Christelijke Oratorium Vereniging Immanuël te Kampen gezocht naar een oplossing.Overeengekomen werd om samen een koortribune te laten bouwen bij de Fa. Altrex.

Noodzakelijk was dat de tribune licht en sterk moest zijn en plaats moest bieden aan 160 personen. En wat nog belangrijker is de tribune moest snel op en af te bouwen zijn, omdat na de concerten van  beide koren de kerken, waar de concerten  meestal op zaterdag worden gegeven, na afloop weer leeg moeten zijn.

Om de afschrijving van een dergelijke grote investering te kunnen bekostigen werd tevens overeen gekomen om bij notariële acte een commissie in te stellen welke de tribune aan derden kan verhuren.

Van deze mogelijkheid wordt al jaren door veel koren in de wijde omgeving van Kampen gebruik gemaakt, immers de presentatie van deze koren wordt aanzienlijk verhoogd zonder dat zij grote investeringen behoeven te doen.

Om de transportkosten te beperken, wordt de koortribune uitsluitend verhuurd binnen een straal van 50 km (vijftig kilometer) rondom Kampen !!!!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator opbouw koortribune de heer
Dhr. J. Bosman, telefoonnummer 038-33.19.510, Mobiel: 06- 55 39 09 36
of mailen via onderstaand e-mail adres.

U kunt de koortribune ook reserveren door het reserveringsformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

< Vorige   Volgende >